Miksi b!design Silent Underlay?

 • Suojaa lattiaa epätasaisuuksilta

  Lähes jokaisessa pinnoittamattomassa lattiassa on pienempiä pistemäisiä epätasaisuuksia. b!design Silent Underlay voi vaimentaa ja tasoittaa tällaisia epätasaisia kohtia täydellisesti niin, että lattia lepää tasaisella ja samalla ontelottomalla alustalla. Tämä suojaa napsautusliitosta vaurioilta ja saumojen muodostumiselta.

 • Ei alustan merkkejä lattiassa

  Vinyylilattiat ovat joustavia ja ne sopeutuvat alustaansa. Siksi on olemassa vaara, että alusta jättää merkkinsä lattiaan. b!design Silent Underlay vähentää tätä riskiä huomattavasti.

 • Suojaa kosteusvahingoilta

  b!design Silent Underlay ei ole herkkä kosteudelle ja siksi se soveltuu mitä parhaiten myös kosteisiin tiloihin (kylpyhuone, keittiö jne.) asennettavaksi.

 • Vaimentaa
  kävelyääntä

  Vaikka vinyylilattioita pidetään äärimmäisen hiljaisina, b!design Silent Underlayn avulla kävelyääntä voidaan vaimentaa lisää jopa 3 dB.

 • Vaimentaa askelääntä

  Vinyylilattioita pidetään erittäin hiljaisina - tämä pätee itse tilassa, mutta sen alapuolella sijaitsevassa tilassa nämä lattiat ovat erittäin kovaäänisiä. b!design Silent Underlayn avulla voidaan askelääntä vaimentaa n. 5 - 6 dB:stä (ilman alustaa) jopa 20 dB:iin asti.

 • Iskunvaimentava rakenne

  Äärimmäisen paineenpitävä mutta silti iskuja vaimentava b!design Silent Underlayn solumuoviydin parantaa kävelymukavuutta ja vähentää nivelkuormitusta.

Nerokkaan helppo työstää!

b!design Silent Underlay on kolminkertaisen helppo työstää! Asenna, liitä, leikkaa – Työstäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!