Tietosuojavakuutus

Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Haluamme, että tunnet olevasi turvassa. Sen vuoksi me ja tietosuojavaltuutettumme pidämme huolta siitä, että tietosuojaan liittyviä laillisia määräyksiä, erityisesti yleistä eurooppalaista tietosuoja-asetusta (GDPR) ja Saksan liittotasavallan tietosuojalakia (BDSG) noudatetaan. Alla haluamme kertoa sinulle, mihin tarkoituksiin tietojasi käsitellään ja miten voit käyttää oikeuksiasi. Voit avata tietosuojaselosteen milloin tahansa jokaisen sivun alaosassa olevalta välilehdeltä ”Tietosuoja”.

Vastaavan henkilön nimi ja yhteystiedot

B! Design -palvelun tarjoaja on BAUHAUS. Asiakaspalvelusta vastaavat BAUHAUS-yritykset (https://www.bauhaus.info/gesellschaften) yhteisrekisterinpitäjästä solmitun sopimuksen perusteella, GDPR:n artiklan 26 kohdan 1 perusteella. Yhteinen osoite asiakkaiden tai rekisteröityjen henkilöiden tietosuojaa koskeville kyselyille on:

BAUHAUS AG
Zweigniederlassung Mannheim
Gutenbergstraße 21

68167 Mannheim

Deutschland

Puhelin: 0800 3905 000

Sähköposti: datenschutz@bauhaus.info.

BAUHAUS AG vastaa rekisteröidyn henkilön oikeuksien toteuttamisesta GDPR:n mukaan (ks. kohta Rekisteröidyn oikeudet).
BAUHAUS-yritykset välittävät kaikki asiakkaiden ja kolmansien osapuolien tietosuojaan liittyvät kyselyt BAUHAUS AG:lle. Tämä ei koske suoria tietosuojavaltuutetulle esitettyjä kysymyksiä. Yhteisrekisterinpitäjästä solmitun sopimuksen keskeisen sisällön GDPR:n 26 artiklan kohdan 1 mukaan löydät osoitteesta: www.bauhaus.info/gemeinsam_verantwortliche.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Mikäli rekisteröidyllä on kysyttävää tietojensa käsittelyn lainmukaisuudesta, hän voi käyttää kahta kanavaa kysymystensä tai asioidensa esittämiseen:

  • Yleisissä tietosuojaa ja rekisteröityjen oikeuksia koskevissa kysymyksissä, kuten esim. tietojen pyynnön yhteydessä sinun pitää antaa tarkat asiaasi koskevat tiedot, ja ottaa yhteyttä BAUHAUSiin osoitteella: datenschutz@bauhaus.info, ja
  • Erityiskysymysten yhteydessä voit lisäksi milloin tahansa kääntyä suoraan valitun tietosuojavastaavan puoleen: datenschutzbeauftragter@bauhaus.info.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Palvelimen lokitiedostot

Kun käyt sivulla www.bdesign-vinyl.de verkkopalvelin tallentaa käyntisi automaattisesti palvelimen lokitiedostoihin. Näihin tietoihin sisältyvät käyttämäsi selain, käyttöjärjestelmä ja laiteyhteyden aikatiedot. Näitä tietoja käytetään vain tilastolliseen analyysiin ja verkkosivuston toimintojen varmistamiseen ja ne tallennetaan turvallisuussyistä (esim. väärinkäytön ja petosten käsittely). Tietojenkäsittelyn oikeusperuste on GDPR:n 6 artiklan kohdan 1 alakohta f). Oikeutettu etumme on verkkosivustomme ylläpito ja esittäminen sekä sen vakauden ja toiminnallisuuden parantaminen.

Yllä mainittujen henkilötietojesi luovuttamista ei ole määritetty lakisääteisesti eikä sopimuksella. Ilman palvelimen lokitiedostojen käsittelyä ei voida kuitenkaan taata verkkosivustomme palveluita ja toiminnallisuutta. Lisäksi yksittäiset sisällöt ja palvelut eivät ole käytettävissä tai niiden käyttö on rajoitettua.

Evästeiden käyttö

Kun käyt verkkosivustollamme, tietokoneellesi tallennetaan evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevyllesi käyttämäsi selaimen kohdistamina, ja joista evästeen asettaja saa määrättyjä tietoja. Evästeet eivät voi suorittaa ohjelmia tai välittää viruksia tietokoneellesi. Niitä käytetään yleisesti Internet-tarjonnan käyttäjäystävällisyyden ja tehokkuuden parantamiseen. Evästeitä asetetaan tällä verkkosivulla esimerkiksi verkkosivuston käyttäjien toimintojen analysoimiseen. Voit määrittää selainasetuksesi haluamallasi tavalla ja esim. estää kolmansien osapuolien tai kaikkien evästeiden vastaanottamisen. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että siinä tapauksessa et voi mahdollisesti käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja.

Google Analytics

Käytämme Google Analytics verkkopalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (”Google”). Google käyttää evästeitä. Evästeen tuottamat tiedot käyttäjän online-tarjonnan käytöstä siirretään yleensä Googlen palvelimelle USA:ssa ja tallennetaan sinne.

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen puitteissa ja takaa sen perusteella noudattavansa eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google käyttää keräämiään tietoja toimeksiannostamme analysoidakseen käyttäjien online-tarjontamme käyttöä, laatiakseen raportteja online-tarjonnan käyttäjien toiminnoista sekä tarjotakseen meille Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Tässä yhteydessä voidaan käsitellyistä tiedoista laatia käyttäjien pseudonyymejä käyttäjäprofiileja. Tietojenkäsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella GDPR:n 6 artiklan kohdan 1 alakohdan a) mukaisesti. Voit peruuttaa milloin tahansa suostumuksesi siten, että se vaikuttaa tuleviin tietojesi käsittelyihin. Alla kuvataan, mitä vastustamismahdollisuuksia sinulla on käytettävissäsi.

Käytämme Google Analytics -palvelua vain aktivoidulla IP-anonymisoinnilla. Se tarkoittaa, että Google lyhentää ennen siirtämistä käyttäjien IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueella tai muissa Euroopan talousalueen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa siirretään koko IP-osoite Googlen palvelimelle USA:ssa ja lyhennetään siellä.

Käyttäjän selaimelta siirrettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Käyttäjät voivat estää evästeiden tallentamisen selainohjelmansa vastaavalla asetuksella. Lisäksi käyttäjät voivat estää evästeiden tuottamien online-tarjonnan käyttöön liittyvien tietojen keräämisen Googlelle sekä niiden käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä selaimen liitännäisen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Lisätietoa Googlen tietojen käsittelystä, asetus- ja vastustamismahdollisuuksista saat Googlen tietosuojaselosteesta (https://policies.google.com/technologies/ads) sekä Googlen mainosten esittämisen asetuksist (https://adssettings.google.com/authenticated).

Selaimen lisäosan vaihtoehtona tai mobiililaitteiden selaimia käytettäessä voit tätä linkkiä napsauttamalla estää Google Analyticsin tietojen keruun tältä verkkosivustolta:

Analytics-Opt-Out

Analytics-Opt-Out

Tällöin laitteeseesi tallennetaan Opt out -eväste. Jos poistat evästeet, sinun pitää napsauttaa tätä linkkiä uudelleen.
Yllä mainittujen henkilötietojesi luovuttamista ei ole määritetty lakisääteisesti eikä sopimuksella. Ilman näitä tietoja ei kuitenkaan voida analysoida, optimoida ja käyttää taloudellisesti online-tarjontaamme.

YouTube

Sivustomme käyttää videoiden liittämisessä palveluntarjoajaa YouTube LLC , 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA, jota edustaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Tavallisesti IP-osoitteesi lähetetään jo verkkosivun ja sivulla olevien videoiden avauksen yhteydessä YouTubelle ja evästeet tallennetaan tietokoneellesi.

Olemme kuitenkin liittäneet YouTube-videoihimme laajennetun tietosuojauksen (tässä tapauksessa YouTube ottaa aina vielä yhteyden Googlen Double Klick -palveluun, tällöin ei kuitenkaan Googlen tietosuojaselosteen mukaisesti analysoida henkilötietoja). Siten YouTubelle ei välitetä enää mitään tietoa käyttäjistä, jos he eivät katso videoita. Jos napsautat videota, IP-osoitteesi lähetetään YouTubelle ja YouTube saa tietoonsa, että olet katsonut videon. Jos olet kirjautuneena YouTubeen, tämä tieto kohdistetaan myös käyttäjätiliisi (voit estää sen kirjautumalla ulos YouTubesta ennen kuin avaat videon).

Lisätietoa YouTuben suorittamasta tietojen keruun ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta saat sen tietosuojaselosteesta. Sieltä saat tietoa myös oikeuksistasi ja asetusmahdollisuuksista yksityisyytesi suojaamiseksi:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. oogle käsittelee henkilötietojasi myös USAssa EU:n ja USA:n välisen Privacy Shield -sopimuksen puitteissa, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.“

Henkilötietojen vastaanottajat

Lakiperusteiden puitteissa henkilötietosi välitetään seuraaville yrityksille EU:n sisäpuolella: Muut BAUHAUS-yritykset (https://www.bauhaus.info/gesellschaften) ja niiden toimeksiannosta toimivat käsittelijät tarvittaessa muita neuvontapalveluita, haluttuja sopimuksia ja muiden palveluiden tarjoamista varten ja BAUHAUS AG:n toimeksiannosta toimivat IT-palveluntarjoajat ja verkkosivuston taustatoimintojen ylläpitäjät.

Tietojen säilyttämisaika

Me säilytämme tietosi niin kauan, kun se on asianomaiseen tarkoitukseen välttämätöntä:

  • Palvelimen lokitiedostot: 30 vuorokautta
  • Google Analytics -evästeet: 2 vuotta.

Rekisteröityjen oikeudet

BAUHAUS-yritykset takaavat laaja-alaisesti oikeutesi rekisteröitynä henkilönä.

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli olet verkkosivuston käytön yhteydessä antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi GDPR:n 7 artiklan kohdan 3 mukaisesti. Peruutuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteella datenschutz@bauhaus.info datenschutz@bauhaus.info tai osoittaa kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen. Peruutus vaikuttaa siten, että kyseisiä henkilötietoja ei käsitellä enää peruutuksesta lähtien. Tällainen suostumuksen peruutus vaikuttaa siis henkilötietojesi käsittelyyn sen jälkeen, kun olet ilmoittanut meille suostumuksesi peruutuksen. Ota tässä yhteydessä huomioon, että kyseisten tietojen tuleva käsittely ei sen jälkeen ole enää mahdollista.

Käsittelyn vastustamisoikeus GDPR:n 6 artiklan kohdan 1 alakohdan f) mukaan.

GDPR:n 21 artiklan kohdan 1 perusteella sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä GDPR:n 6 artiklan kohdan 1 alakohdan f) mukaisesti.

Jos vastustat käsittelyä, emme enää käsittele henkilötietojasi, mikäli emme pysty osoittamaan, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeitä ja perusteltuja suojeluun liittyviä syitä, jotka syrjäyttävät sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos se on tarpeen oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Muut oikeudet

Sinulla on seuraavat käsiteltyjä henkilötietojasi koskevat oikeudet rekisterinpitäjän suhteen asianomaisten erityisten edellytysten pohjalta:

  • Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin, GDPR:n 15 artikla
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen, GDPR:n 16 artikla
  • Oikeus tietojen poistamiseen, GDPR:n 17 artikla
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen, GDPR:n 18 artikla
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, GDPR:n 20 artikla.
  • Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos olet sitä mieltä, että henkilötietojesi käsittely on GDPR-asetuksen vastaista.
Päivitys ja muutokset

Tietosuojaseloste pitää aika ajoin päivittää vastaamaan todellisia olosuhteita ja oikeusasemaa. Tarkasta aina tietosuojaseloste ennen tarjontamme käyttöä, jotta sinulla on mahdollisimman ajantasaiset tiedot muutoksista ja päivityksistä.

Versio: 15.8.2019