Takuu

Mallit b!design star, maxi, maxi+ ja tile tarjoaa 5-VUOTISEN TÄYDELLISEN LIIKETOIMINTAKÄYTÖN TAKUUN.
Malli b!design clic tarjoaa 10-VUOTISEN RAJOITETUN LIIKETOIMINTAKÄYTÖN TAKUUN.
Malli b!design clic home tarjoaa 5-VUOTISEN RAJOITETUN LIIKETOIMINTAKÄYTÖN TAKUUN.
YKSITYISESSÄ ASUINTILAKÄYTÖSSÄ PÄTEE 25 VUODEN VALMISTAJAN TAKUU.

1. Vaikutusalue
Edellyttäen, että lattiaa on hoidettu käyttöohjeen mukaisesti ja käytetty ilmoitetun käyttöluokan puitteissa sekä asennettu asennusohjeen mukaan, takuu kattaa ainoastaan seuraavat kohteet:

  1. Valmistusvirheet
  2. Delaminoituminen
  3. Voimakkaat, epätavalliset väripoikkeamat ja vaalentumat, edellyttäen, että lattialaudat eivät ole altistuneet suoralle auringonsäteilylle.

2. Takuu ei kata:

  1. Tavallista kulumista, tahallisesti tai kiusantekomielessä aiheutettuja vaurioita: vaurioita epäasianmukaisesta asennuksesta tai hoidosta, kemiallisesta hajoamisesta, sopimattomista puhdistusaineista, alkalipitoisista eristelattioista tai hydrostaattisesta paineesta aiheutuvista vaurioista, polttamisesta, halkeamista, lommoista, läikistä tai tavallisesta vanhenemisesta tai ulkoisista tekijöistä aiheutuvasta kiillon menetyksestä.
  2. Työ tai työkustannukset vaurioituneen lattian poistosta ja vaihdettavan lattian asennuksesta.
  3. Välillisistä vahingoista

Käyttörajoitukset, myöhästynyt laina-ajankohta ym., jotka liittyvät kyseisen materiaalin poistoon tai uudelleen asennukseen. Kaikki muut vahingonkorvaukset ohessa aiheutuvista tai välillisistä vahingoista poissuljetaan nimenomaisesti.
Jos välillisiä vahinkoja ei voida poissulkea paikallisten lakien vuoksi, voidaan kohdan 2 rajoituksia soveltaa mahdollisesti vain osittain. Tämä takuu välittää erityiset oikeudet,
näistä ei voida soveltaa muita vaatimuksia tai oikeuksia. Nämä takuuvaatimukset voidaan vaatia vain jälleenmyyjän/kauppiaan välittömällä ilmoittamisella. Ilmoituksen tulee sisältää alkuperäisen laskun kopio sekä täydellisesti täytetty valitusraportti kuvien kanssa, takuuvaatimuksen voi hyväksyä vain jälleenmyyjä/kauppias.